Over ons

Mijn naam is Angela Gödecke en ik ben in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut.

Sinds 2022 ben ik trotse eigenaresse van Fysiotherapie Zandkamp Hoogland, waarbij ik in eerste instantie alleen beschikbaar was op ZZPbasis.

Vanaf 1 februari 2023 kan iedereen mij persoonlijk vinden in mijn eigen fysiotherapiepraktijk aan de Zandkamp in Hoogland.

In 2020 ben ik begonnen aan de Masteropleiding Musculoskeletale Echografie inclusief specialisatie Extended Scope Therapist. Deze opleiding hoop ik binnenkort af te ronden.

Sinds 2016 ben ik al bekend met het maken van echografische beelden van de schouders, ellebogen, polsen/handen, heupen, knieën en enkels/voeten.

Daarnaast heb ik diverse cursussen afgerond in onder andere DryNeedling en tapingtechnieken.

Mijn grote passie en doel is om mensen na een eerste behandeling met al minder pijnklachten en/of beperkingen naar huis te kunnen laten gaan. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om niet alleen naar korte termijn oplossing te kijken, maar ook naar de langere termijn.

Afmelden

Het afzeggen van een consult dient ten minste 24 uur van te voren telefonisch of per e-mail te gebeuren. Bij afzeggingen binnen 24 uur zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd voor u in rekening te brengen, dit betekent dat het particuliere tarief voor de gereserveerde behandeling in rekening zal worden gebracht.

Klachten- en geschillenregeling

Deze praktijk is aangesloten bij de klachten- en geschillenregeling van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Voor meer informatie of om hiervan gebruik te kunnen maken, verwijzen wij u naar www.defysiotherapeut.com.

Aanmelden voor fysiotherapie

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut en wilt u zich aanmelden bij Fysiotherapie Zandkamp?